2018.08.12 IMG 9905 Sifi IngerGribskovens Sifi v. Inger Jacobsen og Gribskovens Harley v. Claus Raahauge, der i dag begge bestod DJU´s apporteringsprøve for første gang (og i øvrigt på første start). Sifi fik 29 point og Harley kom igennem med 21 point. Især Sifi imponerende med effektivt arbejde på både duebane og kaninbanen – måske dagens

Her er en stribe portrætbilleder af Jagtkuldet, 8 uger gamle. 

IMG 9757Nogen gange har sådan en flok hvalpe så travlt, at man ikke får et ordentligt kig på deres ansigter; derfor prøver jeg at fange ansigtsudtrykket af hver enkelte hvalp med kameraet.

Nogle af hvalpene er stadig til salg. Ønsker du en god jagthund, evt. prøvehund, så er her mulighed for at få en hund efter to dygtige, racetypiske og sunde forældre.

Kennel Gribskovens har 4 hvalpe til salg, 1 han og 3 tæver. 

Søger du ny jagtkammerat?

IMG 9365Hvalpene er efter Aida og Gribskovens Laban.

Aida hv/or                      1. pr. Åben klasse (2. pr. på skydeprøve) + diverse præmier
DK07630/2012               Bestået apporteringsprøve flere gange
                                     Excellent på udstilling
                                     HD A – indeks 121

Gribskovens Laban hv/so Bestået apporteringsprøve flere gange, og har repræsenteret DBK

Faru apport 2015

Dansk Breton Klub havde arrangeret Familiedag lørdag d. 16. juni her på vores matrikel. Vi har nemlig masser af plads og kunne lægge terræn til både due- og kaninbane.

Det store telt var blevet sat op i haven, banerne gjort klar og breton-godtfolk ankom fra nær og fjern. Inden vi gik i gang, blev der serveret kaffe og go' kage.

Dagen fløj afsted, med nye og gamle hundefolk, erfarne og unge hunde der skulle prøve kræfter med duer og kaniner og en masse snak, dril og pral.

Til slut var der arrangeret en lille konkurrence. Søren havde meget sejrssikkert meddelt, at de kunne bare komme an, Faru skulle nok vinde.

breton Gribskovens PipiLangt om længe var det til at holde ud vejrmæssigt, da Dansk Breton Klub holdt sin hovedprøve i dagene den 30. marts til 1. april 2018 i dejlige omgivelser i Jylland.

Der stillede 4 hunde op af kennelens eget opdræt. De 3 blev præmieret. Astrid Lindgren kuldet var repræsenteret ved Gribskovens Pippi v. Gudmund Jensen, som om fredagen opnåede en 2. præmie i Åben Klasse. Pippi blev forstyrret af 2 store gøende hunde i sin situation, så en fasan stak af, inden Pippi fik vist rejsning. Gribskovens Harley v. Claus Raahauge fik en 2. præmie i Ungdoms Klasse. Der havde være lidt mange stop i 1. slip, hvilket betingede