Hvid-orange breton Sifi og fører Inger JakobsenGribskovens Sifi v. Inger Jacobsen og Gribskovens Harley v. Claus Raahauge, der i dag begge bestod DJU´s apporteringsprøve for første gang (og i øvrigt på første start). Sifi fik 29 point og Harley kom igennem med 21 point. Især Sifi imponerende med effektivt arbejde på både duebane og kaninbanen – måske dagens

Her er en stribe portrætbilleder af Jagtkuldet, 8 uger gamle. 

IMG 9757Nogen gange har sådan en flok hvalpe så travlt, at man ikke får et ordentligt kig på deres ansigter; derfor prøver jeg at fange ansigtsudtrykket af hver enkelte hvalp med kameraet.

Nogle af hvalpene er stadig til salg. Ønsker du en god jagthund, evt. prøvehund, så er her mulighed for at få en hund efter to dygtige, racetypiske og sunde forældre.

 

 

Gribskovens Louis vokser sig stor og stærk. Fra at være en lille tyk pølsehund med deller og elastikker, er han, med hjælp fra Aidas bretonhvalpe, ved at forvandle sig til en fin, stærk og meget bestemt lille herre. Og ligesom Mormor Twiggy kom hans ører op at stå, da han var bare 6 uger gammel.

Her kan du nogle små videoer med Louis i hovedrollen.

 

IMG 9481Det skal tilsyneladende ikke lykkes Daisy at opfostre mere end 1 hvalp af gangen. Lille Louis er blevet "singleton" som sin bror Maximus, og har fået tøjdyrs-erstatningssøskende. Mor Daisy er hos ham døgnet rundt, og hun passer meget godt på ham.

Louis er blevet tromle tyk. Han har rundet de 29 dage, og på trods af den ekstra vægt, så er han rimeligt mobil og tøffer rundt med halen strittende lige i vejret, evigt logrende. 

For at Louis ikke skal blive alt for alene, og for at lære ham at spise hvalpemad, så er han sammen med Aidas bretonhvalpe. Det har taget lidt tid for Louis, at finde ud af, at de også er hvalpe, og at han måske kan lege med dem. De er jo væsentlig størrer en han er, men da han er en rigtig pinscher, så skræmmer det ham ikke og kan klør