Afrika-kuld 2007

UdskrivEmail

Tillykke

Fredag, 31 Marts 2017 18:51

Læs mere…I dag, for 10 år siden, kom vores første kuld bretonhvalpe til verden, Afrikakuldet. Det var noget af en præstation mor 'Licia stod for, 11 hvalpe på 3 timer og 15 min! 

Kennel Gribskovens ønsker alle hvalpe tillykke med de 10 år idag!

Her kan du se billeder af Afrikakuldet

 

 

UdskrivEmail

Verdens bedste Faru – forår 2015

Tirsdag, 31 Marts 2015 19:13

(frit efter Verdens bedste Karlson)

Læs mere…Utrænet og humpende blev Faru tilmeldt to vinderklasser her i foråret. Dansk Kennel Klub og Dansk Breton Klubs vinderklasse. En tiltagende ledbåndsskade i forbenet kan nu ikke tage humøret fra verdens bedste Faru, der igennem næsten 8 år har gennemført sit faste morgenritual med at løbe rundt med fars sutter. "Hvor i h........ er mine sko?"

Læs mere…

 

UdskrivEmail

Gribskovens hvalpe 2014

Mandag, 29 September 2014 10:31

Hvalpene har nu rundet 7 uger. Der er mere end fart på. Al gang foregår i løb, alt skal undersøges og tygges i, og de leger, kæmper og slås, så vi nogen gange tror at de er kommet til skade eller sidder fast eller ...!  Vi er ret godt tilfreds

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Så kom Zulu på banen

Tirsdag, 30 Juni 2009 09:23

Gribskovens Zulu har haft en god fredag og lørdag. Zulu havde fredag overtaget Farus´ træningstur til Rosenfeldt Gods, og her opnåede Zulu sin første stand nogensinde - og så var det en agerhøne. Rygtet siger, at Zulu også var noget ulydig, da han gik på råvildtfært, og var længe væk. Lidt overraskende for ejer Søren, da han til dagligt har succes med at kalde Zulu fra råvildt på lufteturen. Zulu viste igen hans store format på marken, men har fortsat lidt megen galpen, når han slippes.

Lørdag var der så udstilling i Vallensbæk arrangeret af DBK. Her fik Zulu Very good og blev 2. vinder i juniorklasse. Zulu fik en kanonkritik, og med lidt ringtræning (i bred forstand) kunne Zulu være gået helt til tops.

Alle udstillede hunde fra Kennel Gribskovens har således opnået 1. præmie, svarende til Very Good.

Faru måtte konstatere, at han 16 måneder gammel endnu ikke er klar til voksenklasse. Faru fik Good i brugsklasse, men det skal der nok blive rådet bod på, når han får sat sig rigtigt de næste måneder i prøve- og jagtsæsonen.

Måske kommer der et billede senere af Zulu

Søren

 

UdskrivEmail

Talentfløjten i hus

Tirsdag, 30 Juni 2009 09:20

Laban v. Kim Askgård og Faru v. undertegnede stillede op på DBK´s anerkendte apporteringsprøve den 10. august på Sjælland. Der deltog 9 andre hunde. Laban og Faru var sammen med en tæve de yngste i feltet.

Læs mere…

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste > Sidste >>
joomla template