UdskrivEmail

Den første præmie i hus

Så kom den første markpræmie til Kennel Gribskovens i hus.

Lørdag den 1. marts blev bilen fyldt med hele familien og Faru. Turen gik til Fakse, hvor jeg skulle dømme en lokalprøve sammen med Claus Nielsen. Dagen skulle udnyttes, så Lene tog med for at stille med Faru på det andet hold.

Da jeg havde lukket dommerbogen, tog mit hold ud for at følge afslutningen på det andet hold, som ikke havde været lige så priviligeret med fugle som mit. Da vi nåede frem skulle Faru og Zulu ud i slip sammen. De anlagde begge et suverænt søg - desværre med nogen galpen fra Zulu´s side.

Så fortalte Hr Dommer, som Oskar har døbt Claus, at det kun kunne blive til 1 slip til, og det var med de to hunde, hvor der ikke havde været fugl i nogen af slippene. Den ene var Faru.

Faru tog et par gode slag, hvorefter han tog stand. Da Lene kom op til ham lettede parhøns ret foran. Dommeren valgte efterfølgende at skyde over ham. Og, dermed var 1. præmien i hus.

I matchningen om pokalen for bedste unghund måtte Faru se sig slået af en engelsk setter. Her var Faru kørt lidt træt. Uanset dette var det en stor dag for Kennel Gribskovens, og det var en pavestolt lillemor jeg havde med hjem i bilen.

Dagen efter havde Faru og jeg en god dag ved Næstved. Vinden var meget hård, så hundene havde svært ved at sætte fuglene. Her opnåede Faru 2 gange stand, men desværre lettede parhøns inden jeg kom helt frem. Så Lene fører !

Søren

joomla template