UdskrivEmail

Flotte bedømmelser

Så blev det udstillingstid. Bantu fra Samsø var den første, der meldte sig på banen.

 Bantu med familie stillede op i juniorklasse på DKK´s udstilling i Hillerød den 4. maj. Bantu fik Very good, som svarer til en 1. præmie. Næste skridt hedder måske Excellent, men det er nærmest for feinschmeckere.

På FJD´s udstilling den 15. juni deltog Jambo Rex fra Horsens og Faru.

Jambo Rex viste sig at være en super flot hund - lidt godt i stand - med et lillebitte minus, da han havde sin mors lidt smalle forbensstamme. Det var også det eneste minus, så Jambo Rex fik et velfortjent Very good og blev 2. vinder i klassen. Manglede lidt i sin fremføring, men det kan trænes, hvis Kjeld og Lisbeth har mod på en ny udstilling. Der er jo en i Aulum den 3. august.

Faru fik også en kanonkritik. Men, et kraftift minus på temperament. Faru er en forsigtig (men ikke nervøs) hund, der lige skal teste fremmede mennesker af. Faru blev noget forskrækket over den store stærke dommer, som refærdigvis gav Faru en chance til. Faru overlevede, men måtte tage til takke med en flink dommers Very Good og 4. vinder i klassen.

Får Jambo Rex og Faru styr på deres fremtoning, er det to hunde, som kan gå til tops. Bantu det samme, men han skal lige have det sidste masse det næste års tid. Og, det kommer.

Som en rutineret jyde formulerede det på Fyn, så var han spændt på, hvor mange præmieglas Gribskobvens kunne tage, hvis vi stillede med fuldt hold. Ja, hvem ved.

joomla template