Astrid Lindgren kuld 2015

UdskrivEmail

Held og lykke til "Astrids børn”

Lørdag, 09 Januar 2016 15:57

Læs mere…Så er "Astrids børn" spredt over et stort stykke af Norden. Fra den lille ø Orø til Falster, dernæst til Horsens og Viborg, hvorefter vi skal i Hamar (NO) og ender til sidst i det nordlige Lindesberg (SE).

Alle hvalpekøbere ønskes held og lykke med jeres nye breton. Navngivningen efter Astrid Lindgrens store, flotte og spændende (lidt voksen-) børneunivers har fremkaldt mange minder fra egen barndom i form af godnatfortællinger og

Læs mere…

 

UdskrivEmail

Karlsson, Ronja & Ronja

Søndag, 06 December 2015 19:55

Læs mere…I den forløbne uge har vi haft besøg af et feriebarn - Ronja, altså Stenhøj Ronja. Det er nu ret forvirrende med Ronja og Ronja, men det går alligevel.

"Store Ronja" er, på trods af sine 4 år, meget legesyg, og hun har nydt, at komme ud sammen med hele vores flok. Hun, Daisy og hvalpene har brugt rigtig meget tid ude i

Læs mere…

 

UdskrivEmail

Stambogen og vandhullet

Søndag, 08 November 2015 16:14

Læs mere…I løbet af denne weekend har hvalpene oplevet en masse nyt.

Lørdag formiddag kom en meget sød dame fra DKK og chippede alle 6 hvalpe. Det var kun Karlsson der gav et hyl fra sig, resten klarede det over al forventning. Med sig havde damen også hvalpenes stamtavler fra Dansk Kennel Klub.

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Udetid

Lørdag, 31 Oktober 2015 14:59

Aidas hvalpe trives rigtig godt, og nyder at komme ud i det fine efterårsvejr.

Hvalpenes personligheder er ved at blive tydelige. Vi begynder at kunne se deres forskelligheder og det er rigtig sjovt. Her kan du se deres meget forskellige ansigter.

Læs mere…

 

UdskrivEmail

Godt vejr og udetid

Torsdag, 29 Oktober 2015 09:07

Læs mere…Aidas hvalpe har rundet 5 uger. Aktivitetsniveauet er stærkt stigende, både ude og inde. 

Til at starte med, var hvalpene ikke meget for at komme ud på græsset, de undersøgte den overdækkede terasse, og øvede sig i at mestre de tre trappetrin op og ned.

Læs mere…

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Første < Forrige 1 2 Næste > Sidste >>
joomla template