UdskrivEmail

Held og lykke til "Astrids børn”

IMG 6194Så er "Astrids børn" spredt over et stort stykke af Norden. Fra den lille ø Orø til Falster, dernæst til Horsens og Viborg, hvorefter vi skal i Hamar (NO) og ender til sidst i det nordlige Lindesberg (SE).

Alle hvalpekøbere ønskes held og lykke med jeres nye breton. Navngivningen efter Astrid Lindgrens store, flotte og spændende (lidt voksen-) børneunivers har fremkaldt mange minder fra egen barndom i form af godnatfortællinger og børneudsendelser i fjernsynet, men sidst og ikke mindst, så er der jo også sangene fra "gamle" dage og frem til den stort anlagte musical ved danske Sebastian om Ronja Røverdater.

Så med denne lille hilsen håber vi, at vi får sendt Astrid Lindgren-kuld nr. 1 godt i vej med inspiration i nedenstående små sange, hvor vi starter med en samlet hilsen til hele kuldet med Ulvesangen fra Ronja Røverdatter.

 Så er der jo den helt forfærdelige Emil og søde søster Ida

 Nærliggende dernæst at springe til Verdens bedste (eller værste) Karlsson

Selv om Birk og Ronja nu må lege på lang afstand af hinanden, så har de jo haft det sjovt sammen med småskænderi til følge

Rosinen i pølseenden kan vel kun være vores alle sammen Pippi Langstrømpe - Pippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump – som man uanset alder på en eller anden måde er vokset op med og til alle dage har beundret.

I kan selv søge videre. Historierne (og sangene) kan nemt opsøges og opleves på internettet, og det gør vel intet, at vi en gang imellem går i barndom.

God fornøjelse.

Kennel Gribskovens

PS: Ronja Røverdatter skal i dog ikke snydes for 

IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg
IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg
IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg
IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg IMG_6133.jpg
IMG_6133.jpg   

 

joomla template