UdskrivEmail

Familien til træning

Apporteringstræningen startede d. 6. maj. Det er altid vældig hyggeligt at mødes med alle vores bretonvenner, både de to- og firbenede. 

 På træningspladsen møder vi også vores hundefamilie. I Frederikssund mødte Zulu og Laban (aka Prikken), Farus kuldbrødre op og en aften mødte far Bølle sørme også op (billede 1-3). Yngste deltager fra Kennel Gribskovens, Cocio (billede 4), kom og deltog sammen med de andre unge hunde. Han har imponeret med sit gode sind og dygtighed.

Aidas kuldbror La Fit træner også med sammen med Aida og de unge hunde. Det er utroligt som de to ligner hinanden. De er begge friske på ballade, noget ukoncentrerede og alligevel med, hvor det sker (billede 5-6).

I Køge-Herfølge mødte vi Gribskovens Gaius (aka Lui), kuldbror til Gribskovens Cæsar. Det er meget lang tid siden vi har set Lui, og vi kan konstatere at han er lige så flot en hund som Cæsar. Gribskovens Chilli var også mødt op til træning, og ligesom sin bror Cocio, imponerede hun ved at apportere både dummy og duer (billede 7-8). Hun klarer det med lethed på både land og i vand. Chilli og Cocio er 6 måneder gamle.

01_Laban.jpg 01_Laban.jpg 01_Laban.jpg
01_Laban.jpg 01_Laban.jpg 01_Laban.jpg
01_Laban.jpg 01_Laban.jpg  

joomla template