UdskrivEmail

Sol over Gribskovens

 MG 2514Da solen rigtig brød igennem på FJD-udstillingen i Vissenbjerg søndag den 8. juni 2013 blev det tævernes tur til at erobre udstillingsringen.

 

Aida var tilmeldt i juniorklasse tæver, og hun charmerede dommeren på det groveste med sit fortrinlige hoved. Han bemærkede dog også, at hun er en let og lidt lang tæve. Kritikken blev af dommeren mundtligt opsummeret til: en dejlig breton, som der gerne måtte være lidt mere af. Det blev til en Very Good og 3. vinder i klassen. Yderst tilfredsstillende.

Bertha måtte vente lidt, da hun stillede i brugsklasse tæver (markprøvepræmierede). Bertha var dagen før hentet fra sit løbetids-eksil. Hun var ikke helt på dupperne, da hun fremviste sig selv med lidt hængende ører – uanset førerens hårde kamp for motivering. Det er under ingen omstændigheder Berthas "normale" stil. Selv om der manglede lidt spil, fremviste hun sig selv på bedste vis, og endte med en Excellent og 2. vinder i klassen. Dermed fik hun bekræftet sit Excellent fra sin juniorklasse i 2011. Flot !

Summa summarum – vi fik, hvad vi kom efter, og det er ik´ så ringe endda.

_MG_2505.jpg _MG_2505.jpg _MG_2505.jpg
_MG_2505.jpg   

 

joomla template