UdskrivEmail

Kennel Gribskovens bestået på årets racedystudtagelse

2013 MG 2609Gribskovens Laban og Kim Askgaard blev bedste hund med 30 point og hurtigste tid på duebanen. Laban og Kim er dermed klar til den sjællandske racedyst.

Gribskovens Faru var lidt hurtigere, men fik "kun" 29 point, da dommeren at valgte at trække 1 point på duebanen, da Faru på vej ud til 1. due valgte at lette ben. Øh, overvejer at indbringe sagen for ligestillingsministeren ! Ok, det var en jo en udtagelse til racedysten. Faru blev nummer 3, men pladsen blev overdraget til en af klubbens unge håb, da vi ikke altid er sikker på, at Faru vil apportere slatne ænder på prøve. Det skyldes manglende brug af sådanne træningsemner i de unge år. Faru apporterer gladeligt friske ænder på jagt.

Gribskovens Bertha bestod med 27 point. Hendes højeste pointtal nogensinde, og med lidt hårdt arbejde nærmer vi os 29 point, som det maksimalt mulige. Gider ikke at slås med hende om at sidde, når hun kommer op af vandet.

Gribskovens Zulu var desværre forhindret denne aften. Zulu har på alle træningsaftener arbejdet stabilt, uagtet en operation i 2012 i højre skulder.

joomla template