UdskrivEmail

Faru sikrer flot afslutning på efterårssæsonen

2013.10.05 Faru 5vPå DJ´s internationale vínderklasse ved Gørlev søndag den 6. oktober blev Gribskovens Faru en yderst værdig 5. vinder.

 

Faru havde om formiddagen en flot fugletagning for en flok agerhøns suppleret med en god apport af en fældet agerhøne. Samtidig havde han gået rigtig godt på marken. Desværre nåede han ikke at vise rejsning, hvorfor han blev overført til 2. heat med 2 A (+).

I 2. heat udfordrede han på fornemste vis en engelsk setter, og brillerede med et flot søgsoplæg. P.g.a. sin status på 2 A(+) måtte han i matchningen starte nedefra, og her satte han de nærmeste konkurrenter til vægs. Faru fik denne dag dog ikke lov til at udfordre 1 B-hundene. Ærgerligt, da han var flyvende om eftermiddagen og klart udstrålede, at han var klar til det helt store!

Ud over den flotte præstation, har efteråret budt på en 2. præmie i ÅK til Gribskovens Bertha. Aida vokser stiller og roligt, og Oskar er fortsat stolt over indsatsen på DBK´s jubilæum, hvor han var lige ved og næsten. Førerpræmie blev det dog til.

Berthas Excellent på udstillingen med fransk dommer samt Gribskovens Cæsars BIM og Gribskovens Cortez´ Excellent samlet op i Excellent til Kennel Gribskovens var en helt særlig oplevelse. Dette kombineret med Jeanne D´arcs Very Good og de 4 søskende fra Madkuldets Very Good og flotte placeringer.

Apporteringsholdet på DBK´s jubilæumsapporteringsprøve bestående af Zulu, Laban og Faru blev nr. 3 i holdkonkurrencen med samme pointtal som nr. 1 og 2. Vi kan så glæde os over, at Gribskovens Zulu blev bedste hund på den sjællandske B-prøve, hvor Zulu og Faru begge har kvalificeret sig til klubbens mesterskabsprøve. Bertha fik en 2. præmie på denne prøve, så til næste år må det være en tak op.

Alt i alt et godkendt efterår, og så må Bertha tage sig sammen til foråret, så 1. præmien i ÅK kan komme i hus.

 

joomla template