Dværgpinscher nyt

UdskrivEmail

Nyt fra dværgpinscherfronten

Lørdag, 13 August 2016 14:05

Der er også sket nyt med dværgpinscherne hos Kennel Gribskovens

Vi har fået et nyt familie medlem, Gekko. Lene har været en tur i Polen og hente Gekko hos Anna og hendes kennel "z Klanu Łobuzów". Anna har lavet mange fine hunde og hendes kennel kan tælle mange championhunde. Gekko er fire måndeder gammel og noget af en krudttønde, men også meget, meget sød og kontaktsøgende.

Læs mere…

 

UdskrivEmail

Daisy vil lege!

Lørdag, 16 August 2014 11:20

Ca. en uge før Bertha skulle føde, fik Daisy meget travlt med at fedte sig ind hos Bertha. Daisy gjorde sig til på alle tænkelige måder; men Bertha synes ikke det var særlig interessant, og lod for det meste Daisy skabe sig.

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Dværgpinscher hvalpetræf

Onsdag, 07 Maj 2014 10:49

Den 4. maj inviterede Kennel Gribskovens til dværgpinscher hvalpetræf. Alle hvalpe fra Twiggys to kuld hvalpe var inviteret.

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Fantastisk debut

Mandag, 27 Januar 2014 07:12

Læs mere…Twiggys blomsterkuld rundede 6 måneder d. 13. januar, og så var det tid til at gå på udstilling. Alle 4 hvalpe stillede på DSPK's udstilling i Ll. Skensved søndag d. 26. januar.

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Lille hund i snevejr

Lørdag, 18 Januar 2014 14:48

Læs mere…Der er sikkert nogen der synes det er vældig hyggeligt med sneen der virvler ned udenfor. Men det er ikke særlig sjovt at være en lille hund i al det væmmelige våde vejr.

Læs mere…

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 Næste > Sidste >>
joomla template