UdskrivEmail

Vi ved det jo godt ...

... naturmetoden er bedst! 

Vi har længe været i tvivl, eller måske har vi ikke turdet håbe for meget, men nu er det sikkert og vist - Twiggy ER altså drægtig.

2011_Twiggy_gravidHun er meeeeget kontaktsøgende, når hun er vågen, hvilket begræser sig til at par timer i løbet et døgn. Vi ser ikke meget til hende, for hun putter sig under dyner og tæpper, og helst helt tæt til Lene. Hun lider voldsomt af humørsvingninger og kan være meget trist og sølle - for så at vågne op og være utrolig kæk, så snart halsbånd og snor bliver fundet frem, eller når der er mad og godbider i farvandet.

Vi er ved at gøre os klar til vores første kuld dværgpinscherhvalpe. Oskars dværgpinscher-hvalpekasse er fundet frem, er blevet støvsuget og vasket af i Rodalon. Twiggy har ligget i den flere gange, og det ser ud som om hun kan godkende den. Hvalpefoder er indkøbt, og Twiggy bliver kørt over på det i løbet af ugen.

Vi skal et smut til dyrlægen sidst i uge 39, Twiggy skal have en ormekur, og vi skal aftale med dyrlægen, at vi gerne må ringe, hvis noget ikke går som det skal. 

Vi er meget spændt på, hvad der dukker frem, når Twiggy når sin termin d. 13. oktober. Men indtil da, må vi vente mens Twiggys mave bliver stor og rund.

twiggy_hvalpekasse

twiggy_under_dynen

joomla template