Nordiske guder 2014

UdskrivEmail

Sne, sne, sne

Søndag, 22 November 2015 11:24

Læs mere…Vinteren har ramt Danmark og der er faldet en hel masse sne i Glumsø. 

Læs mere…

 

UdskrivEmail

8 uger og klar til nye udfordringer

Torsdag, 19 November 2015 08:35

Læs mere…Mandag d. 10. var vores dyrlæge Niels på visit. Hvalpene blev tjekket og derefter vaccineret. Alle var fine og lige som de skal være, og helt klar til at flytte hjemmefra.

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Hilsener fra De Nordiske Guder

Tirsdag, 20 Januar 2015 11:20

I forlængelse af vores julehilsen her på siden, er der kommet hilsener tilbage fra vores hvalpekøbere. Det lyder som alle er faldet godt til i deres nye familier, og det er vi rigtig glade for.

Den første hilsen fik vi fra Mjølner og Johan:

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Ny familie

Fredag, 31 Oktober 2014 09:33

Læs mere…"Er der ingen der vil have Lillemanden?" har Søren og jeg ofte snakket om, især sent om aftenen ude i gården, når hele flokken af hvalpe spiste natmad. Alle de andre hvalpe blev solgt én efter én, men ingen kiggede på Loke - Lillemanden. Lige indtil vi blev ringet op af Leif. Han og hans familie, og særligt familiens yngste, havde set Loke på her på vores hjemmeside. 

Læs mere…

   

UdskrivEmail

Loke "alene"

Mandag, 27 Oktober 2014 08:12


Læs mere…Den dag bror Balder blev hentet, så Loke ikke ud til at tage notis af det. Det var lidt spændende at se, hvordan han ville reagere uden sine søskende, helt "alene" blandt matriklens øvrige hunde. I løbet af aftenen blev han dog lidt urolig. Han så ud som om han ikke helt vidste, hvor han skulle gøre af sig selv, og gik fra den ene pude til den anden. Han sagde dog ikke en lyd og natten forløb stille og roligt.

Læs mere…

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste > Sidste >>
joomla template